Fogyókúra-Diéta

Fogyókúra-Diéta
Miért akarunk lefogyni? Miért akarunk meghízni?

E-B6-B12 vitaminok táblázata

Pantoténsav, szerves savak, fehérje, szénhidrát, konyhasó, purin (köszvényesek) anyagok

Tápanyag szükséglet-Terhes nők, szoptató anyák, gyermekek és fiatalkorúak...

Rost

Élelmianyagok rosttartalma
100g nyers, tisztított élelmianyagban
Csipkebogyó, hús 9,8
Mák 5,6
Málna 5,6
Szárított alma, sárgabarack 4,5
Ribiszke 4,3
Lencse 1
Száraz borsó 3,7
Mandula 3,6
Mogyoró 3,2
Száraz bab 3
Dióbél 2,8
Gesztenye 2,8
Napraforgó, tökmag 2,7
Zöldborsó 2,7
Körte 2,6
Citrom 2,2
Búzaliszt, teljes 2,3
Szójaliszt 2,1
Rozsliszt, teljes 2
Csemegekukorica 1,5
Árpagyöngy 1,5
Zöldbab 1,3
Szőlő 1,3
Alma 1,3
Félbarna kenyér 1,2
Zöldhagyma 1,2
Sárgarépa 1
Rozsliszt 1
Fehér kenyér 1
Zabpehely 1
Őszibarack 1
Főzőliszt 0,9
Karfiol 0,9
Padlizsán 0,9
Sárgabarack 0,8
Földieper, szamóca 0,8
Karalábé 0,8
Tök 0,8
Görögdinnye 0,8
Retek 0,8
Vöröshagyma 0,7
Faeper 0,7
Fehérrépa 0,7
Cukordinnye 0,7
Kelkáposzta, fejes káposzta 0,6
Spárga 0,6
Rizs 0,5
Paradicsom 0,5
Spenót 0,5
Száraz tészták 0,5
Szilva 0,5
Narancs 0,5
Keményítőtök 0,4
Cseresznye 0,4
Burgonya 0,4
Meggy 0,3
0-s liszt 0,2
Húsfélék 0
Cukor, méz 0

Adatok forrása:
efi.szakrendelo-sarkad.hu/letoltheto/Elelmianyagaink_kaloria_es_vitamintablazata.xls

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése